Laga Playstation spelkonsol, HDMI IC, laddkontakt, PS4 Byte av HDMI-chip

Playstation 4 Reparation

Några av de vanligaste PS4 reparationerna som vi kan hjälpa dig med:

Välkommen till MD Service...

Din destination för Playstation 4 basenheter, unik möjlighet till service och reparation. Vi är stolta över att vara en av de få reparations-verkstäder i Skene (Kinna, Marks Kommun) som specialiserar sig på professionell reparation av Playstation.

Är ditt PlayStation 4 i desperat behov av en uppgradering? Upplever du ständiga problem med HDMI-anslutningen? Oroa dig inte längre – lösningen är här med vårt professionella PS4 HDMI reparationstjänst! Ge ditt spelande nya liv och njut av en kristallklar upplevelse i HD.

Hur går reparationen till?

1. Kolla priset

Välj eran modell nedan och kolla om priset är rätt för er. När det gäller priset ska ni tänka på att bra produkter kostar lite mer.

2. Kontakta oss

Ring eller maila så vi bokar en tid för eran reparation.

3. Kom in med produkten

Ni kan registrera och beställa eran reparation strax innan ni kommer, eller så kan vi göra det tillsammans när ni kommer in.

Varför välja våra PS4 Reparationstjänster?

  • Erfarna Tekniker: Våra tekniker är experter på att diagnostisera och lösa PS4 problem. Du kan lita på att ditt älskade PlayStation 4 är i trygga händer.
  • Snabb och Effektiv Service: Vi förstår att du inte vill vara utan ditt PS4 i onödan. Vår snabba och effektiva service gör att du kan återgå till ditt spel på nolltid.
  • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Ingen anledning att bryta banken för att få tillbaka din ultimata spelkamrat!

1

Hur Fungerar Det?

Boka en tid för din Playstation 4 reparation.

2

Inspektion

Våra tekniker kommer att genomföra en grundlig inspektion för att identifiera och åtgärda ditt problem.

3

Reparation & Testning

Vi utför snabb och exakt reparation för att säkerställa att din PS4 är redo för action igen. Innan du tar hem ditt PS4 igen, testar vi noggrant för att säkerställa att alla problem är lösta.

JA, vi rengör din Playstation 4 invändigt från damm samt övrigt som ej hör hemma inne i din Playstation. Vi byter även ut KYL-pasta på processorn, så du kan fortsätta ditt spelande utan överhettning. 

Se mer HÄR!

Kontrollera kablar och portar

Kontrollera att tv:n/skärmen är inställd på rätt kanal. Kontrollera att systemprogramvaran för tv:n/skärmen är uppdaterad och att den fasta programvaran är uppdaterad till den senaste versionen.

Konsolen har överhettats och behöver lämnas in på service.
 
Kontakta OSS.

mer än 20 års..

ERFARENHET AV ELEKTRONIK REPARATION

Vi på MD Service har omfattande erfarenhet av att reparera Playstation 4.

Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av tekniska reparationer för att säkerställa att din enhet återgår till optimalt skick.

Vanliga reparationer inkluderar byte av kylpasta, byte av fläkt, byte/reparation av Blurayläsare, byte av HDMI-port …

Varukorg
  • Your cart is empty.
Rulla till toppen