Friskis&Svettis medlemmar i Mark får 10% rabatt på reparationer​

Vi på MD Service reparerar din iPhone, tv-spel och hemelektronik m.m

Hej Friskis&Svettis medlem!

Vi är glada att kunna erbjuda dig 10% rabatt på reparationer hos MD Service. Vi är en lokal verkstad i Skene som specialiserar oss på att reparera och underhålla elektronik, inklusive mobiltelefoner, tv-spel och mycket mer. Vår passion ligger i att se till att dina enheter fungerar smidigt och effektivt så att du kan återgå till din vardag utan avbrott.

Vår erfarna personal har expertis inom en mängd olika områden, från att ersätta trasiga skärmar på mobiltelefoner till att diagnostisera och åtgärda komplexa problem med dina favoritkonsoler. Vi förstår hur viktiga dessa enheter är för din vardag och strävar alltid efter att leverera snabba och pålitliga reparationstjänster till våra kunder.

Oavsett om det är en sprucken skärm, en trasig laddningsport eller något annat problem, så är du i trygga händer hos oss på MD Service. Boka tid för ett besök av vår verkstad idag och låt oss hjälpa dig att få dina enheter att fungera som nya igen. Glöm inte att ta med dig ditt Friskis&Svettis-medlemskort för att dra nytta av din exklusiva rabatt.

Hur du tar del av erbjudandet:

1.

Visa ditt Friskis&Svettis medlemskort i vår verkstad

2.

Uppge rabattkod FRISKIS10

Kontakta oss

Ring eller maila så vi bokar en tid för eran reparation.

mer än 20 års..

ERFARENHET AV ELEKTRONIK REPARATION

Vanliga reparationer vi utför:

  • iPhone: Skärmreparationer, batteribyten, vattenskador, laddningsproblem, kamerafel, mjukvaruproblem
 
  • Tv-spel: Konsolreparationer, handkontrollreparationer, skivreparationer, HDMI-portreparationer, strömproblem
 
  • Hemelektronik: TV-reparationer, ljudsystemreparationer, datorreparationer, surfplattereparationer, programvaruinstallationer, dataåterställning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Varukorg
  • Your cart is empty.
Rulla till toppen